Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Євроліга, fifa 17 » Сезон 4 » Єврокубки. Загальна інформація » Правила і регламент на єврокубки
Правила і регламент на єврокубки
Predator-uaDate: Tuesday, 31.01.2017, 14:52 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Правила і регламент на єврокубки 4 сезону

Загальні дані

1.     В єврокубках діють аналогічні правила стосовно карточок та травм, 2 жовті картки - пропуск 1 матчу, червона картка - пропуск 2 матчів, перша травма - один матч лікування, друга травма - два матчі гравець відпочиває і т.д. Буде створена спеціальна тема, куди треба відписуватись за карточки і травми.
2.    Карточки і травми в єврокубках діють окремо від національних ліг і кубків, тобто вони не переносяться з одного змагання на інше, діють тільки в межах одного турніру.
3.    Матчі 1 кола групових етапів єврокубків граються в термін і НЕ ПЕРЕНОСЯТЬСЯ на 2 коло, тільки у випадку форс-мажорних обставин можлива відстрочка і дозвіл дограти ці матчі в 2 колі !!

Ліга Чемпіонів

1.    В 4 сезоні ЛЧ стартує з кваліфікаційного етапу. В ньому приймають участь 8 клубів. Згідно загального рейтингу сайту, буде проведено жереб пар, переможці яких проходять в груповий етап ЛЧ, а ті що програли переходять в груповий етап ЛЄ. Матчі граються за правилом виїзного голу, якщо обидва матчі закінчилися з однаковими рахунками - тоді призначається 3 матч до золотого голу.
2. В груповому етапі 16 клубів, що пробилися в ЛЧ розбиваються на 4 групи по 4 команди. При жеребкуванні враховуватиметься індивідуальний рейтинг учасників сайту - тренерів, Рейтинг учасників сайту, буде розбито їх на 4 корзини. Також при жеребкуванні враховуватиметься приналежність до національної ліги, 2 клуби з однієї ліги не потраплять в одну групу ЛЧ. Формат групового раунду стандартний, по 2 матчі з кожним суперником, 2 кращі команди виходять в 1/4. Третє місце НЕ ПЕРЕХОДИТЬ в Лігу Європи.
3. В 1/4 плей-офф перші місця з груп виходять на 2 місця груп, на стадії 1/4 не можуть зустрітися клуби, що грали в одній групі, буде проведено жеребкування. В плей-офф враховується виїзний гол. При умові 2 однакових рахунків в обидвох матчах, грається 3 матч до золотого голу. Фінал складається з 1 матчу !
4.    При рівності очок в кількох команд, їх позиція визначається за такими критеріями:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м"ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м"ячів
- загальна кількість забитих м"ячів

ГРУПОВИЙ ЕТАП ГРАЄМО ТАКОЖ ПО КОЛАХ АНАЛОГІЧНО ЯК В ЛІГАХ (спочатку з кожним по
1 матчу, потім в 2 колі другий матч з кожним суперником)  !!!


5.    Переможець ЛЧ зіграє з переможцем ЛЄ за СУПЕРКУБОК ЄВРОПИ в 5 сезоні. Також переможець ЛЧ бронює собі місце в Лізі Чемпіонів на наступний сезон і отримує звання найкращого тренера євроліги до наступного розіграшу ЛЧ.

Ліга Європи

1. В Лізі Європи діють аналогічні правила як і в ЛЧ по карточках, травмах і т.д.
2. В 4 сезоні ЛЄ стартує з кваліфікаційного етапу. В ньому приймають участь 6 клубів. Згідно загального рейтингу сайту, буде проведено жереб пар, переможці яких проходять в груповий етап ЛЄ, а ті що програли - вилітають з єврокубків. Матчі граються за правилом виїзного голу, якщо обидва матчі закінчилися з однаковими рахунками - тоді призначається 3 матч до золотого голу.
3. В груповому етапі 16 клубів, що пробилися в ЛЄ розбиваються на 4 групи по 4 команди. При жеребкуванні враховуватиметься індивідуальний рейтинг учасників сайту - тренерів, Рейтинг учасників сайту, буде розбито їх на 4 корзини. Також при жеребкуванні враховуватиметься приналежність до національної ліги, 2 клуби з однієї ліги не потраплять в одну групу ЛЄ. Формат групового раунду стандартний, по 2 матчі з кожним суперником, 2 кращі команди виходять в 1/4.
4. В  плей-офф буде також сформовано сіяність тренерів відповідно до зайнятих місць в
групах, перші місця зіграють проти других за виключенням можливості зустрічі клубів, які грали в одній групі. буде проведено жереб. В плей-офф враховується виїзний гол. При умові 2 однакових рахунків в обидвох матчах, грається 3 матч до золотого голу. Фінал складається з 1 матчу !
5. Переможець ЛЄ зіграє з переможцем ЛЧ за СУПЕРКУБОК ЄВРОПИ в 5 сезоні. Також переможець ЛЄ бронює собі місце в Лізі Чемпіонів на наступний сезон.
 
Турніри » Євроліга, fifa 17 » Сезон 4 » Єврокубки. Загальна інформація » Правила і регламент на єврокубки
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: