Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Fifa 17 » Турніри на fifa 17 » Кубок легіонера » Підсумки турніру
Підсумки турніру
Predator-uaDate: Friday, 04.11.2016, 17:13 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Підсумки турніру

Даний турнір також відбувався в нашій групі у вк.

Турнір проходив з 21 жовтня по 1 листопада.

Правила і регламент

В кубку легіонера ми будемо грати за ті клуби, за які колись грали чи грають українські футболісти, члени національної збірної України. Наприклад, Анатолій Тимощук колись грав за Баварію, відповідно цим клубом можна грати, або Євген Левченко, він грав за нідерландський Гронінген, ну і т.д.

Не можна грати за клуби, за які грали наші ветерани епохи радянського союзу (Заваров, Блохін і т.д.), беремо відлік тільки від 1991р.

Кожен матч на турнірі можна грати за інший клуб, але в дужках ви маєте писати хто з українських футболістів збірників грав чи грає за нього. Якщо ви помилитеся і за цей клуб, що ви ним зіграли, наші футболісти ніколи не грали, ви отримаєте технічну поразку 0-3.

Двома однаковими клубами в одному матчі грати не можна, перевагу при виборі буде мати домашня команда, гостьова повинна взяти інший клуб. Також можна весь турнір грати за 1 клуб, не міняючи його.

Я навмисно не пишу списку клубів, за які можна грати, щоб ви самі шукали за які клуби можна грати. За клуби нашого східного сусіда ГРАТИ НЕ МОЖНА !!

Участь в турнірі безкоштовна !!

На стадії плей-офф грається по 2 матчі за правилом виїзного голу. У випадку однакових результатів обох матчів, додатково грається екстра тайм (1 повноцінний тайм рахується як екстра тайм), а потім при потребі і пенальті. У фіналі грається 1 матч.

При однаковій кількості очок в кількох команд на груповому етапі будуть враховуватися такі наступні критерії для визначення кращого клубу:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м'ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м'ячів
- загальна кількість забитих м'ячів

Груповий етап

Утворено 2 групи по 7. Кращі 4 гравці з кожної групи пройдуть у плей-офф. На груповому етапі та в плей-офф граємо по 2 матчі з кожним суперником, крім фінального матчу.









Плей-офф

У 1/4 проходять по 4 кращі гравці з кожної групи. Наперед буде утворено сітку для плей-офф. На стадіях 1/4, 1/2 грається по 2 матчі за правилом виїзного голу, у фіналі грається тільки 1 матч.

Якщо в матчах будуть зафіксовані однакові рахунки на користь кожного із суперників - тоді грається 3 матч на переможця, якщо нічия - тоді четвертий і так далі поки хтось не виграє матч.

В групі А 1 місце зайняв Д. Овсієнко, але так як він не зможе дограти турнір, то розташування гравців в таблиці зсунулося на 1 позицію і таким чином в плей-офф вийшов В.Фелікс з 5 місця.

Терміни на турнір:
1/4 - зіграти до 30 жовтня включно
1/2 - зіграти до 1 листопада 
фінал - зіграти до 3 листопада



Призові бали в рейтинг учасників сайту: 
Всім учасникам турніру - по 8 балів - К.Кухарук , О.Цинковский , Ю.Богачов , Д.Овсієнко , Б.Скабара
За вихід в 1/4 - 15 балів - В.Фелікс , Ю.Шентак, О.Кувшинов, А.Семенюк
За вихід в 1/2 - 30 балів - Ростислав Дрочак, Тарас Гуменюк
За вихід у фінал - 40 балів - Василь Баляш
Переможець - 50 балів - Кушнір Мар'ян
Attachments: 7700949.jpg (62.5 Kb) · 3543181.jpg (54.6 Kb) · 9903397.jpg (65.4 Kb) · 2359508.jpg (56.4 Kb) · 9101440.jpg (64.1 Kb)
 
Турніри » Fifa 17 » Турніри на fifa 17 » Кубок легіонера » Підсумки турніру
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: