Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Євроліга, fifa 17 » Правила і регламент » Регламент євроліги на 3 сезон
Регламент євроліги на 3 сезон
Predator-uaDate: Wednesday, 21.12.2016, 12:04 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Регламент євроліги на 3 сезон

На 3 сезон євроліги продовжить бути в дії регламент за 1 сезон з деякими поправками:
1. Зростає кількість ліг - тепер їх 5: АПЛ, Іспанія Ла Ліга, Італія Серія А, Бундес ліга, Мікс Ліга (клуби з Франції, Португалії, України, Туреччини, Нідерландів).
2. В 3 сезоні формат єврокубків наступний - ЛЧ 16 клубів, ЛЄ 16 клубів.
3. Також в 3 сезоні запускається суперкубок Європи, якого розіграють між собою клуби переможці ЛЧ та ЛЄ 2 сезону.
4. Поправка стосовно внесення матчів в плей-офф єврокубків і кубків ліг: в регламент євроліги сказано, що відповідальним за внесення матчу є переможець матчу, у випадку нічиї - домашня сторона; у випадку коли граються матчі на виліт (плей-офф) вносити повинен той тренер, який пройшов в наступну стадію турніру, тому робіть скріни в першому матчі без різниці програли ви чи виграли, щоб уникнути потім непорозумінь при викладенні матчів.
5. В 3 сезоні також вводиться ще одне нововведення стосовно підписання контракту клубу із тренерами, тепер контракти можуть бути підписані на різний термін (на 1,2 чи 3 сезони). Отже, по замовчуванню контракт з тренером підписується на 1 сезон. Виняток становлять наступні позиції:
- тренер купив клуб на аукціоні за суму що перевищує 100 грн (тоді контракт з ним клуб підписує відразу на 2 сезони не беручи до уваги виконання завдання після першого дебютного сезону за цей клуб)
- тренер виконав всі 3 завдання максимуму в сезоні, тоді клуб пропонує йому новий унікальний контракт тривалістю 3 сезони (не беручи до уваги виконання завдання в кожному окремому сезоні)
- виняток також становить "подарунковий клуб", він пропонує тренеру контракт на 2 сезони незалежно як він буде його виконувати після дебютного сезону
 
Турніри » Євроліга, fifa 17 » Правила і регламент » Регламент євроліги на 3 сезон
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: