Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: R1peR  
Турніри » Fifa 14 » Турніри на фіфа 14 » Чемпіонат Світу (між 9 і 10 сезонами) » Правила і регламент ЧС
Правила і регламент ЧС
Predator-uaDate: Thursday, 02.07.2015, 11:14 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Правила і регламент

Даний турнір являється одним із найпрестижніших на нашому сайті, найкращі тренери будуть боротися за "золоту богиню".

Старт реєстрації - 26 червня, завершення реєстрації - 1 липня.

Формат турніру

В ньому прийматимуть участь збірні команди світу. Турнір складатиметься з 2 частин: перша - це кваліфікаційний відбір до ЧС, і друга частина - основна фінальна частина ЧС.

40 учасників буде поділено на 8 груп по 5 учасників в кожній. Всі учасники ЧС будуть розподілені по кошиках згідно рейтингу учасників сайту. Шляхом жеребкування спочатку буде визначено склади груп, а потім аналогічно і присвоєння збірних. До фінальної частини пройдуть найкращі 16 тренерів, тобто по 2 найкращі збірні з кожної групи.

У кваліфікаційному відборі учасники гратимуть за ТОП-12 збірних світу: Німеччина, Іспанія, Нідерланди. Франція, Італія. Англія, Португалія, Бельгія, Бразилія, Аргентина, Уругвай, Колумбія. Ці збірні будуть вручені учасникам випадковим жеребом. З кожним учасником у відборі грається по 2 матчі.

При однаковій кількості очок в декількох збірних, для визначення кращої будуть використовуватися такі додаткові критерії:
- Кількість очок, набрана в матчах між собою.
- Різниця забитих і пропущених м'ячів у матчах між собою з врахуванням голів на виїзді.
- Загальна різниця забитих і пропущених м'ячів у всіх матчах.
- Найбільша кількість забитих м'ячів у всіх матчах.
- Найбільша кількість перемог.

У фінальну частину пройдуть найкращі 16 гравців. На цій стадії буде 16 найкращих збірних планети. Крім ТОП-12 сюди також увійдуть: Туреччина, Швеція, Кот-д-Івуар, Мексика.

У фінальній частині на основі жеребкування учасникам буде вручено ці команди. Їх буде поділено на 4 групи по 4 збірні в кожній також з врахуванням сіяності тренерів. З кожним учасником в цій частині турніру буде гратися також по 2 матчі !!, як в групі, так і в плей-офф, куди пройдуть найкращі 2 збірні з кожного квартету. Додаткові критерії при рівності очок в групі будуть ідентичні тим, що і на стадії кваліфікації. У плей-офф діють правила аналогічні правилам плей-офф ЛЧ, тобто враховуються виїзні голи і якщо буде зафіксовано однакові результати у двох матчах, тоді грається екстра тайм (1 повноцінний тайм рахується як екстра тайм), а потім при потребі і пенальті. У фіналі грається тільки 1 матч !

Протягом фінальної частини ЧС будуть враховуватися жовті, червоні карточки та травми, отримані в матчах. Для цього при викладенні результатів матчів, необхідно заскрінити меню після матчу, в якому вказано статистику, а саме загальну статистику, де і зазначено всі події матчу (забиті м'ячі, карточки, травми, заміни). Отже, при отриманні одним гравцем 2 жовтих карточок на ЧС— цей гравець пропускає 1 матч, червона карточка — пропуск 2 матчів, травма - 1 матч пропуску, якщо друга травма за ЧС — відповідно 2 матча пропуску і так далі.

Терміни на турнір:
Кваліфікаційний етап пройде 3 2 липня до 9 липня
Фінальна частина (груповий етап) з 15 липня по 22 липня, плей-офф - до 2 серпня

Призові бали в рейтинг учасників сайту:
Всім учасникам турніру - по 7 балів
За вихід до фінальної частини - 20 балів
За вихід в 1/4 ЧС - 35 балів
За вихід в 1/2 ЧС - 50 балів
За вихід у фінал - 70 балів
Чемпіон світу - 100 балів
 
Турніри » Fifa 14 » Турніри на фіфа 14 » Чемпіонат Світу (між 9 і 10 сезонами) » Правила і регламент ЧС
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: