Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » ЄВРОЛІГА, Fifa 14 » Сезон 8 » Єврокубки. Загальна інформація » Правила і регламент на єврокубки 8 сезону
Правила і регламент на єврокубки 8 сезону
Predator-uaDate: Monday, 11.05.2015, 10:49 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Правила і регламент на єврокубки 8 сезону

Загальні дані

1.     В єврокубках діють аналогічні правила стосовно карточок та травм, 2 жовті картки - пропуск 1 матчу, червона картка - пропуск 2 матчів, перша травма - один матч лікування, друга травма - два матчі гравець відпочиває і т.д. Буде створена спеціальна тема, куди треба відписуватись за карточки і травми.
2.    Карточки і травми в єврокубках діють окремо від національних ліг і кубків, тобто вони не переносяться з одного змагання на інше, діють тільки в межах одного турніру.

Ліга Чемпіонів

1.    В 8 сезоні ЛЧ стартує відразу з групового етапу без кваліфікаційного раунду.
2.    В груповому етапі 16 клубів, що пробилися в ЛЧ розбиваються на 4 групи по 4 команди. При жеребкуванні враховуватиметься індивідуальний рейтинг учасників сайту (тренерів), Рейтинг учасників сайту, буде розбито їх на 4 корзини. Також при жеребкуванні враховуватиметься приналежність до національної ліги, 2 клуби з однієї ліги не потраплять в одну групу ЛЧ. Формат групового раунду стандартний, по 2 матчі з кожним суперником, 2 кращі команди виходять в 1/4.
3.    При рівності очок в кількох команд, їх позиція визначається за такими критеріями:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м"ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м"ячів
- загальна кількість забитих м"ячів

ГРУПОВИЙ ЕТАП ГРАЄМО ТАКОЖ ПО КОЛАХ АНАЛОГІЧНО ЯК В ЛІГАХ (спочатку з кожним по 1 матчу, потім день перерви, і 2 коло, 2 матч з кожним суперником)  !!!

4.    В плей-офф грається по 2 матчі з правилом виїзного голу. Якщо матчі завершуються з однаковими рахунками, грається екстра тайм за правилом виїзного голу (1 тайм тривалістю 6хв) на полі тієї команди, яка 2 матч серії грала вдома, тобто продовження вашого 2 матчу. Якщо він завершується з рахунком 0-0 - тоді пробиваються пенальті. Для цього учасники матчу мають зайти в розділ Екстра меню фіфи, там вибрати матчі конференції, і зайти в одну з кімнат, після чого запросити один одного на матч, в настройках вибрати мінімальну тривалість тайму 2хв і почекати в грі поки вийде час, і тоді пробити серію пенальті. Фінал складається з одного матчу. Якщо потрібно, то з екстра таймом і пенальті.
5.    Переможець ЛЧ зіграє з переможцем ЛЄ за СУПЕРКУБОК. Також переможець ЛЧ бронює собі місце в Лізі Чемпіонів на наступний сезон.

Ліга Європи

1.    В 8 сезоні ЛЄ стартує відразу з групового раунду. Маємо 16 клубів, що утворять 4 групи по 4 учасника. При жеребкуванні враховуватиметься індивідуальний рейтинг учасників сайту (тренерів), Рейтинг учасників сайту, буде розбито їх на 4 корзини. Також при жеребкуванні враховуватиметься приналежність до національної ліги, 2 клуби з однієї ліги не потраплять в одну групу ЛЄ. Формат групового раунду стандартний, по 2 матчі з кожним суперником, 2 кращі команди виходять в 1/4. 8 учасників буде розбито згідно рейтингу на сіяних і несіяних, і проведено жеребкування плей-офф.
2.    При рівності очок в кількох команд, їх позиція визначається за такими критеріями:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м"ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м"ячів
- загальна кількість забитих м"ячів

ГРУПОВИЙ ЕТАП ГРАЄМО ТАКОЖ ПО КОЛАХ АНАЛОГІЧНО ЯК В ЛІГАХ (спочатку з кожним по 1 матчу, потім день перерви, і 2 коло, 2 матч з кожним суперником)  !!!

3.    В плей-офф грається по 2 матчі з правилом виїзного голу. Якщо матчі завершуються з однаковими рахунками, грається екстра тайм за правилом виїзного голу (1 тайм тривалістю 6хв) на полі тієї команди, яка 2 матч серії грала вдома, тобто продовження вашого 2 матчу. Якщо він завершується з рахунком 0-0 - тоді пробиваються пенальті. Для цього учасники матчу мають зайти в розділ Екстра меню фіфи, там вибрати матчі конференції, і зайти в одну з кімнат, після чого запросити один одного на матч, в настройках вибрати мінімальну тривалість тайму 2хв і почекати в грі поки вийде час, і тоді пробити серію пенальті. Фінал складається з одного матчу. Якщо потрібно, то з екстра таймом і пенальті.
4.    Переможець ЛЄ зіграє з переможцем ЛЧ за СУПЕРКУБОК. Також переможець ЛЄ бронює собі місце в Лізі Чемпіонів на наступний сезон.
 
Турніри » ЄВРОЛІГА, Fifa 14 » Сезон 8 » Єврокубки. Загальна інформація » Правила і регламент на єврокубки 8 сезону
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: