Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » ЄВРОЛІГА, Fifa 14 » Правила і регламент » Доповнення до регламенту на 19 сезон
Доповнення до регламенту на 19 сезон
Predator-uaDate: Tuesday, 05.04.2016, 11:51 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Доповнення до регламенту на 19 сезон

На 19 сезон продовжить бути в силі існуючий регламент 12 сезону але з деякими поправками:
1. надалі строго будуть каратися навмисні виходи з гри, а також відмова догравати матчі, за кожні 10 хв ігрового часу буде добавлятися до рахунку 1 гол, припустимо якщо гравець обірвав гру на 55 хв, рахунок був 3-0 і відмовляється далі грати, то отримає додатково ще 4 "бонусні" голи у свої ворота і рахунок стане 7-0.
2. якщо протягом сезону учасник таким чином розірве і не продовжить 3 матчі, то буде дискваліфікований до кінця сезону.
3. продовжує діяти офіційний патч євроліги,  патч тут. Якщо буде зіграно матч на складах, що відрізняються від патчу буде призначено перегравання матчу або ТП. На 19 сезон потрібно обов'язково установити оновлення патчу, він є тут в групі.
4. у 19 сезоні вводиться додаткове правило, яке дозволяє тренеру попросити у свого суперника скріни скілів певних футболістів з метою перевірки чи його суперник не "накручує", тобто покращує характеристики певним футболістам. Для цього дозволяється писати або в оріджин під час гри або до матчу, або під час нього в контакт. Суперник повинен дати такі скріни зразу ж після завершення матчу, якщо буде виявлено що скріни відрізняються від оригінальних у патчі, або суперник відмовився чи не захотів їх зробити - тоді даного тренера буде забанено на сайті і всі його досягнення на сайті, рейтинги, трофеї анулюються. Такою опцією (просити скріни футболістів суперника) можна скористатися тільки 3 рази за сезон.
5. при запрошенні на гру слід ставити "Свої Склади".


6. при викладенні результату матчу слід робити 4 скріни, 2 в перерві матчу щоб було видно скіли гравців команди, і 2 в кінці матчу де видно рахунок матчу та події матчу з карточками і травмами.






 
Турніри » ЄВРОЛІГА, Fifa 14 » Правила і регламент » Доповнення до регламенту на 19 сезон
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: