Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Євроліга. Перезагрузка. Фіфа 18 » Стартові трансфери » Регламент трансферів
Регламент трансферів
Predator-uaDate: Friday, 08.06.2018, 10:35 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Регламент трансферів

1 Вступ
2 Бюджет клубів
3 Вартість футболістів
4 Торги за футболістів
5 Деталі торгів
6 Деталі щодо підписання гравців різним терміном
7 Підсумки трансферів
8 Зарплата футболістам
9 Додаткові фактори щодо бюджету клубу

Вступ.

Стартові трансфери розпочинаються в пятницю 8 червня о 19-00 з вибору клубів. Це будемо робити згідно черги, яка сформувалася на основі останнього рейтингу сайту. На кожного учасника виділяється 30 хв часу, щоб визначитися з клубом. Якщо тренера не було онлайн на момент його черги, тоді обирає наступний тренер в черзі, а він зможе обрати клуб коли появиться в мережі.

У тих клубах, які ви оберете збережуться футболісти до 78 скілу, всі футболісти що вище нього підуть до списку вільних агентів, їх можна буде купляти на трансферах.

Доступні до трансферів абсолютно всі футболісти, які є у фіфа у всіх клубах зі всього світу.

Окрему увагу слід звернути на те, що вся база даних футболістів та їх скілів буде використовуватися станом на момент виходу фіфи 18 на вересень 2017р., оскільки в нашій євролізі ми гратимемо на СВОЇХ складах, і можливість оновлення складів не передбачається.

При виборі клубу зверніть особливу увагу на його склад, які футболісти підпадають під цей ліміт 78 скілу і відповідно збережуться у вашому клубі. У топових клубах наприклад, таких футболістів буде небагато і вам прийдеться зробите багато покупок на трансферах щоб заповнити свій клуб.

В клубі на момент старту сезону має бути не менше ніж 18 футболістів в заявці, з яких 2 воротаря, а також у вас має бути позитивний баланс бюджету !!! Всі футболісти, які попали в цей "78ліміт" і дісталися вам безплатно, підписують контракт з вашим клубом тільки на 1 сезон.

Обмежень на кількість покупок на трансферах немає, ви можете як зробити 2 дорогі покупки так і 10 дешевих, головне це стежити за своїм бюджетом.

Бюджет клубів.

Бюджет на трансфери у всіх клубах буде однаковий, він складатиме 50 млн. Самі трансфери футболістів розпочнуться після того як всі учасники оберуть клуби. При виборі клубу, варто наперед переглянути його склад, і орієнтовно прикинути скільки нових футболістів вам доведеться добрати і звичайно так, щоб на це вистачило бюджету.

Вартість футболістів.

Вартість кожного футболіста будемо визначати за допомогою сайту трансфер-маркет.
Щоб дізнатися ринкову вартість гравця оберіть необхідний регіон, потім лігу, далі клуб де грає футболіст. Число в останній колонці є вартістю гравця.

На стартових трансферах всі футболісти будуть вільними агентами, і тому по суті ми їх не будемо купляти, а підписувати контракт на певний термін, від 1 до 3 сезонів. Мінімальна вартість підписання гравця складає 10% від його ринкової вартості.

Наприклад, візьмемо Салаха футболіста Ліверпуля, згідно даних сайту він коштує 150 млн, відповідно мінімально підписати його у свій клуб ви зможете за 15млн (це у випадку якщо вашу ставку ніхто не перебиватиме, і він перейде до вас за номінал).

Торги за футболістів.

Процес трансферів буде відбуватися протягом певного часу, орієнтовно біля тижня часу. Тренер, що бажає підписати футболіста повідомляє мені про свій вибір, ми оголошуємо торги на цього футболіста в цей самий день протягом декількох годин. В будні дні торги на футболістів будуть проходити у вечірній час, у вихідні дні - протягом всього дня.

Торги, активні ставки, влізання і перебивання.

Зрозуміло, що паралельно в цей самий час можуть і будуть відбуватися торги відразу за декілька десятків різних футболістів. Одночасно в певний момент часу, ви не можете влізати і перебивати чужі ставки більше ніж на 3 футболістів відразу, тобто наприклад протягом вечера йдуть торги на 10 футболістів, і десь на 20-30 ви перейшли по декількох темах і в кожній з них зробили ставки більші ніж в конкурентів. Так от, ліміт таких перебивань складає 3 рази. Такий крок робиться для того, щоб не можна було влізати і перебивати ставки необмежену кількість разів.

Найменший крок в торгівлі складає 1 млн, більше можна збільшувати але не менше цієї суми.

Слід також правильно розуміти, що означають такі влізання - це по суті кількість активних ваших ставок в даний момент часу, тобто ставок які є більшими ніж в конкурентів на певних футболістів. Тому коли в певній темі хтось перебє вашу ставку на якогось футболіста і активних діючих ставок у вас стане вже 2 штуки, тоді ви вже знову можете робити нові ставки і влізання для торгів.

Деталі про підписання гравців на різний термін.

Наприклад, Діма Сєнних написав мені або в чаті, що бажає придбати Агуеро з клубу Ман.Сіті. Його ринкова вартість складає 80 млн, відповідно встановлюється номінальна початкова вартість торгів у 8 млн, це вартість підписання гравця на 1 сезон, якщо ж тренер бажає підписати його на 2 сезони - вартість зростає у 2 рази і складе 16 млн, якщо на 3 сезони - відповідно в 3 рази, зрозуміло що краще і загалом дешевше підписати футболіста відразу на кілька сезонів, оскільки ви його потім зможете продати за реальну ринкову вартість.

В цей же день відбуваються торги за даного футболіста. Торги будуть відбуватися протягом 3 годин, нехай це буде в інтервалі між 19-00 і 22-00. Якщо інший тренер також бажає підписати цього футболіста він заходить у відповідну тему на сайті, де відбуваються торги за Агуеро і дає більшу ставку за підписання гравця. Найменший крок в торгівлі складає 1 млн, тобто в нашому випадку він має поставити суму не меншу ніж 9 млн, можна звичайно і більшу припустимо відразу поставити 15 млн. Відповідно хто дасть найбільшу суму - в той клуб і перейде футболіст. Ця найбільша ставка буде рахуватися вартістю підписання футболіста на 1 сезон, якщо ви хочете підписати його на 2 сезони - тоді вартість зросте в 2 рази. Наприклад, в процесі торгів за Агуеро суми декілька разів перебивалися і в підсумку Діма поставив на нього 30 млн і нарешті переміг в торгах. Відповідно ці 30 млн розраховуються як ціна підписання Агуеро на 1 сезон, якщо підписати його на 2 сезони - значить треба заплатити аж 60 млн.

Підсумки трансферів.

В кінці трансферів буде сформовано і підбито підсумки торгів, провірено бюджети тренерів-учасників (щоб ніхто не заліз в "мінус"), зробиться патч (тобто файл складів, який кожен з вас має перемістити до себе на ПК в папку з ігрою).

Зарплата футболістам.

Після кожного ігрового сезону тренери мають виплачувати зарплату своїм футболістам, таким чином при купівлі нових футболістів треба завжди розраховувати залишати певну суму на рахунку, щоб потім було з чого виплатити ці гроші.

Зарплата футболістів вираховуватиметься знову ж таки від розміру їх ринкової вартості з сайту трансфер-маркет. Це складе 5% від ціни гравця. Припустимо, якщо гравець коштує 10 млн. - тоді його з/п буде 500тис. Під зарплатну відомість потрапляють всі футболісти яких ви купили-підписали. Сюди не будуть входити ті, які дісталися вам безплатно при виборі клубу.

Бюджет клубу,фактори що на нього впливають.

Футболістів зі свого клубу можна звільняти. Це спеціальна опція, яка дозволить вам розгрузити зарплатну відомість і тим самим дещо поправити свій бюджет. Отже, коли ви відпускаєте певного свого футболіста з клубу ви отримуєте за це половину його ринкової вартості, якщо умовно на ринку він коштує 10 млн, то від звільнення з клубу ви отримаєте 5 млн. Звільняти футболістів треба досить акуратно щоб не перестаратися, мається на увазі мінімальну планку у складі вашого клубу яка нагадую становить 18 чоловік, включаючи 2 воротарів.

Бюджет клубу буде поповнюватися і змінюватися не тільки за допомогою продаж чи звільнень футболістів, але на основі інших факторів, таких як спортивні результати клубу в сезоні (місце в лізі, кубку, кількості забитих мячів бомбардирами), дисциплінарними штрафами за надмірну жорсткість на полі (маються на увазі ЖК і ЧК, а також якщо після вашої гри у суперника травмувалися футболісти), лікування футболістів після травм в сезоні, активності тренера (тобто кількості зіграних матчів без врахування технічних результатів ТП чи ТН).

...
 
Турніри » Євроліга. Перезагрузка. Фіфа 18 » Стартові трансфери » Регламент трансферів
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: