Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Євроліга, фіфа 18 » Трансферний ринок між 1 і 2 сезонами » Аукціон. Правила і реєстрація
Аукціон. Правила і реєстрація
Predator-uaDate: Sunday, 31.12.2017, 14:33 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Аукціон

Загальні положення

Перед стартом трансферного ринку стартує аукціон ТОП клубів, що втратили тренерів. Аукціон буде тривати в суботу 6 січня.

Правила аукціону:
1. Тривалість аукціону протягом суботи 6 січня, відкриття в суботу в 10:00. Закриття аукціону в суботу о 15:00.
2. Мінімальна ставка дорівнює 70 грн. крок в торгівлі не менше 10 грн. На різні клуби будуть встановлені різні номінали (мінімальна ставка), тобто на якийсь клуб торги розпочнуться з 70 грн, а на інший - припустимо з 120 грн.
3. На аукціон будуть викладені ТОП-клуби, що втратили своїх тренерів після 1 сезону. Також сюди можуть попасти клуби, що звільняться після вибору (покупки) їх колишніми тренерами іншого клубу.
4. Допуск до аукціону будуть мати абсолютні всі учасники ЄВРОЛІГИ, як тренери що вже грали протягом 1 сезону на сайті, так і новачки які щойно до нас приєдналися. Якщо клуб отримає тренер, який вже має команду в ЄВРОЛІЗІ, то його стара команда піде у список вільних клубів на трансферний ринок.
5. Щоб прийняти участь в аукціоні. необхідно зареєструватися в цій же темі, вказавши своє ім'я та прізвище, а також що ви ознайомилися з правилами на аукціоні.
6. Як тільки на якийсь з клубів буде зроблена ставка, включається лічильник тривалістю 2 години. Якщо ніхто з учасників протягом цих годин не підніме ставку на клуб, то вам присвоюється даний клуб.
7. Протягом аукціону дозволяється торгуватися за різні клуби але при умові, що одночасно не  можуть бути дійсними 2 ваші ставки, тобто ви не можете одночасно купити 2 клуби.
8. Список клубів на аукціоні
9. Клуб вважається таким, що вже має власника, тільки після підтвердження цієї операції адміністратором.
10. Всі кошти виручені на аукціоні йдуть на функціонування, утримування та обслуговування сайту!!
 
Турніри » Євроліга, фіфа 18 » Трансферний ринок між 1 і 2 сезонами » Аукціон. Правила і реєстрація
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: