Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Євроліга, фіфа 18 » Правила і регламент » Регламент євроліги на 1 сезон
Регламент євроліги на 1 сезон
Predator-uaDate: Sunday, 03.12.2017, 11:55 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
ЄВРОЛІГА, платформа фіфа 18

Регламент

Розділ 1. Вступ
Розділ 2. Налаштування матчу
Розділ 3. Внесення результату матчу на сайт
Розділ 4. Загальні дані про ЄВРОЛІГУ
Розділ 5. Клуби та їх власники (тренери)
Розділ 6. Формат проведення сезону, його статистичні дані
Розділ 7. Елементи fair play (чесної гри) та покарання гравців за недотримання правил
Розділ 8. Розподіл місць в лізі
Розділ 9. Додаткові преміальні бали
Розділ 10. Єврокубки
Розділ 11. Міжсезоння

Розділ 1. Вступ

Євроліга - регулярний турнір на комп'ютерній версії футбольного симулятора Fifa 18. Тривалість кожного сезону у євролізі - 3 тижні. Всі учасники, що приймають участь в змаганнях автоматично погоджуються з форматом і регламентом ЄВРОЛІГИ, а також зобов'язуються його дотримуватись.

Всього у ЄВРОЛІЗІ задіяно 5 національних чемпіонатів: англійська, іспанська, італійська, німецька ліги та мікс ліга (інші клуби зі всієї Європи). 1 сезон стартує з 3 лігами: АПЛ, Західна ліга і Центральна. Клуби, що зайняли вищі місця в своїх національних чемпіонатах - в наступному сезоні гратимуть в єврокубках (Лізі Чемпіонів та Лізі Європи). На сайті ведеться рейтинг учасників євроліги, куди заносяться бали, що здобувають гравці в лігах, кубках, єврокубках і т.д.

Розділ 2. Налаштування матчу

Всі матчі проходять на ліцензійній версії футбольного симулятора FIFA 18. Суворо заборонено використовувати різного роду програми і патчі, які впливають на процес гри.

З'єднання для гри. Главное меню –> Сетевые товарищеские матчи. Вибираємо друга, настройка матчу, уровень –> любой, длит тайма –> 6 мин , управление - любое-> тип состава - Он лайн, вид защиты: тактическая, схема команды - СТАНДАРТНІ або ДЕФОЛТ КОМАНДИ !!



Забороняється умисно достроково розривати гру, матч треба догравати до кінця; затягувати час (перепасовка на своїй половині поля більше 5 ігрових хвилин підряд або більше 20 хвилин на протязі всього матчу), ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ОБРАЖАТИ СУПЕРНИКА, забороняється використовувати власні схеми, забороняється використовувати "СТАНДАРТНУ ЗАЩИТУ", можна грати тільки на "тактический", забороняється нажимати паузу на чужій половині поля (дозволяється це робити тільки на власній половині поля або при будь-яких стандартах на своїй чи чужій половині поля).

ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ писати своїм суперникам під час гри в оріджин, так як в багатьох учасників від цього фіфа починає підвисати і викидає в операційну систему. Будьте коректними до своїх суперників.

Якщо в матчі поганий зв'язок, допускається вихід з гри, це бажано зробити якнайшвидше. Якщо цього не було зроблено до 10 хвилини ігрового часу, матч повинен гратися до кінця. У випадку розриву зв'язку, Ви з суперником обговорюєте час, який ви будете догравати. Наприклад, якщо ви
домовилися грати 50 хвилин, то гол, забитий на 50:01 не зараховується. Після закінчення обумовленого часу, гравець виходить з гри через меню і робить скрін гри із зазначенням часу. Також слід домовитися, чи буде даватися можливість доведення атаки до кінця в разі, якщо на момент завершення догравання матчу, один з гравців буде вести атаку на чужій половині поля.

КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО ПЕРЕГРАВАТИ МАТЧІ. ПРИЗНАЧАТИ ПЕРЕГРАВАННЯ МАЄ ПРАВО АДМІНІСТРАТОР АБО КЕРІВНИК ТУРНІРУ, В РАМКАХ ЯКОГО ПРОВОДИТЬСЯ МАТЧ !!!

Погода в грі має бути довільна. Лише у випадку, коли в суперника на дощі підвисає фіфа - тоді дозволяється виходити з матчу. Цей нюанс слід обговорювати заздалегідь до гри.

Пам'ятайте, що завжди потрібно проявляти повагу до свого суперника. Дотримуйтесь правил фейр-плей. Матч повинен реєструвати переможець в матчі, якщо нічия - тоді номінальний господар поля. Але рекомендується обом гравцям робити скріни матчу, щоб уникнути в майбутньому можливих непорозумінь. Перевага у виборі форми завжди має домашня команда, гостьова зобов'язана підлаштуватися під суперника, вибравши контрастний набір.

Розділ 3. Внесення результату матчу на сайт

Щоб внести результат, необхідно зробити скріни (фотографії) подій матчу. Для цього використовуємо програму Fraps або аналогічну. Скрінимо меню після гри, де видно з ким грали і якими клубами, події матчу, а також підсумкове меню гри з оцінками за матч гравцям. Для внесення результату в кожній лізі є тема "Результати матчів". Пишемо хто з ким зіграв, який був тур, рахунок, і прикріплюємо скріни до матчу (їх має бути 4 штуки). Щоб прикріпити скрін,  у вікні внесення результату є кнопка "Прикріпити файл" зліва внизу вікна, там вказуємо на ваші скріни.

Поправка стосовно внесення матчів в плей-офф єврокубків і кубків ліг: в регламенті євроліги сказано, що відповідальним за внесення матчу є переможець матчу, у випадку нічиї - домашня сторона; у випадку коли граються матчі на виліт (плей-офф) вносити повинен той тренер, який пройшов в наступну стадію турніру, тому робіть скріни в першому матчі без різниці програли ви чи виграли, щоб уникнути потім непорозумінь при викладенні матчів.

Зауваження щодо скрінів. Рекомендується використовувати для цього програму Fraps, в нас на сайті можна її скачати. В настройках потрібно вибрати формат jpg і зберігати невеликі скріни до 200КБ. Тоді у вас не буде проблем при викладенні результатів.

Розділ 4. Загальні дані про ЄВРОЛІГУ

В кожному сезоні вводиться наступний мінімальний поріг зіграних матчів за сезон: 2/3 від загальної кількості матчів, тобто це становить 12 матчів (при 10 клубах в лізі). Якщо клуб протягом сезону не зіграє цієї  мінімальності кількості ігор, тоді всі його матчі будуть анульовані, у всіх матчах буде виставлено технічні поразки, а тренер позбавиться можливості приймати участь в ЄВРОЛІЗІ в наступному сезоні.

У випадку, якщо клуб не зіграв всіх 18 матчів. тоді у незіграних матчах виставляються технічні результати (тех. поразка або тех.нічия) на розгляд керуючого ліги та адміністратора сайту. Якщо протягом сезону вам хтось з тренерів не відписує в загальному чаті - пишіть йому приватні повідомлення і ближче до кінця сезону пересилайте історію переписки з ним своєму керуючому лігою. Керуючий ліги та адміністратор сайту будуть потім приймати рішення в яких незіграних матчах ставити технічну перемогу (ТП), а в яких технічну нічию (ТН).

Старт кожної ліги відбувається після матчу за Суперкубок, що відкриває сезон в лізі. В ньому грають переможець ліги попереднього сезону та володар кубка. Якщо чемпіонат та кубок виграла одна і та сама команда, то у матчі за суперкубок гратимуть 1 та 2 команди ліги минулого сезону. Вдома грає та команда, яка виграла лігу. Суперкубок складається з одного матчу, якщо в основний час матчу нічия - володар суперкубку визначається в додатковому матчі, який буде тривати до золотого голу (як тільки одна з команд забиває гол - матч завершується).

В кожній лізі проводяться національні кубки, на кожну стадію якого виділяються певні часові терміни. Кубкові матчі треба грати в першу чергу, щоб не затримувати турнірну сітку. Терміни переноситися не будуть ! Перший матч вдома грає та команда, що знаходиться вище в турнірній сітці.

Кубок відбувається за системою плей-офф, на кожній стадії (крім фіналу) грається по 2 матча за правилом виїзного голу. Якщо в обидвох матчах зафіксовано однакові результати, тоді призначається додатковий матч за правилом золотого голу (як тільки одна з команд забиває гол - матч завершується).

Переможець кубка автоматично бронює собі місце в Лізі Європи на наступний сезон. При умові, якщо переможець кубку пробився в єврокубки через лігу, тоді фіналіст кубку отримає право виступів в Лізі Європи в наступному сезоні.

Розділ 5. Клуби та їх власники (тренери)

* На 1 сезон присвоєння клубів відбувається на основі сліпого жеребкування без сіяності тренерів !!

На всі наступні сезони присвоєння гравцям команд відбуватиметься на основі їх виступів в попередньому сезоні. Ті тренери, що виконали завдання перед клубом мають право далі тренувати свої клуби або змінити їх на трансферному ринку першочергово. Тренери, що не виконали завдань перед клубом, а також новачки - будуть обирати собі клуби на трансферах в порядку черги, яка була розроблена на основі рангу тренерів, тобто результатів виступів учасників в минулих сезонах. Перед стартом трансферів проводиться аукціон, де можна купити один з ТОП-клубів, що звільнилися.

По аналогії з реальним футболом, з вимогами і цілями перед тренерами у нас також працює такий режим. Ставиться завдання перед тренерами клубів на сезон: в залежності від сили клубів перед ними будуть стоять різні задачі .. комусь виграти турнір, комусь зайняти 5-6 місце .. виконуєш всі вимоги, команда отримує бонус (додаткові бали до рангу тренера), виконуєш програму мінімум - залишаєшся тренером .. не виконав мінімальних вимог - втрачаєш команду. В кінці сезону підводяться підсумки, хтось втрачає команду, хтось залишає її в себе, хтось отримує право отримати в міжсезоння кращу по силі команду.

Після підведення підсумків, оновлюється ранг тренерів, який формується в результаті виконання чи невиконання задач на сезон.

Якщо не виконано навіть мінімальних завдань - пониження рангу на 1 зірочку або на 0,5 зірочки в залежності від ступеня провалу в сезоні. Але менше нуля рангу не буде, тобто в мінус ранги йти не будуть. Цей ранг тренерів буде мати значення при формуванні черги на трансферному ринку.

Розділ 6. Формат проведення сезону, його статистичні дані

В ЄВРОЛІЗІ застосовано реальний формат проведення змагань, тобто граємо сезон у 2 кола. Спочатку граємо з кожним суперником ПО 1 МАТЧУ (це буде перше коло ), далі день перерви, підведення підсумків. і далі стартує 2 коло, знову з кожним суперником по 1 матчу. Також в кожній лізі викладено КАЛЕНДАР, грати матчі можна не по порядку але при звіті матчу обов'язково слід вказувати, який був зіграний тур. Також слід дотримуватися "правила домашнього поля", як записано в календарі - так слід і грати.

ВАЖЛИВЕ ЗАУВАЖЕННЯ !! Матчі 1 кола слід грати вчасно, по термінах, їх не можна буде догравати в 2 колі. Тільки у виняткових ситуаціях (форсмажор), буде дозволено тренерам грати матчі за 1 коло в другому колі. Тому грайте свої матчі ВЧАСНО !! Це також стосується матчів на кубок, де на кожну стадію виділяється 4 дні. Будьте уважні і грайте активно.

Протягом сезону будуть враховуватися жовті, червоні карточки та травми, отримані в матчах. Для цього при викладенні результатів матчів, необхідно заскрінити меню після матчу, в якому вказано статистику, а саме загальну статистику, де і зазначено всі події матчу (забиті м'ячі, карточки, травми, заміни). Отже, при отриманні одним гравцем 2 жовтих карточок за сезон — цей гравець пропускає 1 матч, червона карточка — пропуск 1 матчу, травма - 1 матч пропуску, якщо друга травма за сезон — відповідно 2 матча пропуску і т.д.

ПРОПУСКАТИ СЛІД НАСТУПНИЙ МАТЧ, ЯКИЙ ВИ БУДЕТЕ ГРАТИ ПІСЛЯ ЗІГРАНОГО, ДЕ БУЛИ КАРТОЧКИ АБО ТРАВМИ !!

В матчі, де буде хтось з гравців пропускати його через карточки чи травми, необхідно відписатися (результат матчу, необхідні скріни і записати, що Messi пропускав матч через травму).

У випадку, якщо в матчі буде задіяний гравець, що мав пропускати даний тур, будуть дисциплінарні санкції (перегравання матчу або технічна поразка) на розгляд керуючого менеджера ліги та КДК сайту.

ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ В КОЖНІЙ ЛІЗІ СТВОРЕНА ТЕМА: "ДИСЦИПЛІНАРНІ САНКЦІЇ ТА ТРАВМИ". В ЦЮ ТЕМУ КОЖЕН ТРЕНЕР ПОВИНЕН ЗРОБИТИ ЗАПИС З НАЗВОЮ СВОГО КЛУБУ, І ЩОРАЗУ ПІСЛЯ КОЖНОГО ЗІГРАНОГО МАТЧУ РОБИТИ РЕДАКТУВАННЯ СВОГО ЗАПИСУ, ВКАЗУЮЧИ  НОМЕР ТУРУ, ХТО ГРАВ, І ЯКИЙ ГРАВЕЦЬ ОТРИМАВ КАРТОЧКУ, ТРАВМУ !!! ТАКОЖ ВКАЗУВАТИ ТУРИ, МАТЧІ, В ЯКИХ ГРАВЕЦЬ ПРОПУСКАВ МАТЧ.

Розділ 7. Елементи fair play (чесної гри) та покарання гравців за недотримання правил

Кожен гравець-учасник зобов'язується добросовісно виконувати пункти регламенту стосовно  дисциплінарних санкцій гравцям його команди, а також з повагою відноситися до суперників і в спірних ситуаціях завжди діяти за правилом fair play (чесна гра). Також до кожної національної ліги буде прикріплено менеджера, який буде керувати лігою, вести результати та турнірну таблицю, слідкувати за дисципліною, дотриманням регламенту (включаючи карточки і травми).

Слід також звернути увагу, що кожен гравець повинен догравати матч до кінця, не виходячи достроково з матчу. За такі навмисні обриви і виходи з матчів будуть вводитися штрафні міри: 1 порушення - попередження, особисте вибачення, 2 порушення - штраф, зняття балів з рейтингу, зняття турнірних очок з таблиці ліги, 3 порушення - зняття учасника з турніру.

Будьте також толерантні і взаємоввічливі з вашими спортивними суперниками.

За порушення дисципліни, образи учасників змагань, злісне і часте недотримання правил будуть виноситися санкції стосовно порушників. В число санкцій входить блокування користувача сайту на певний проміжок часу, позбавлення балів рейтингу учасників сайту, зняття турнірних очок в таблиці ліги, грошовий штраф, повне блокування учасника від подальшої участі в турнірах на сайті. Рішення стосовно міри покарання буде розглядатися контрольно-дисциплінарним комітетом (КДК) сайту. До його складу входять всі керуючі лігами ЄВРОЛІГИ, а також керуючий єврокубками і адміністратор сайту.

Адміністрація сайту всіляко заохочує активно грати матчі у євролізі. Якщо учасник реєструється на сезон - значить він зобовязується активно грати у своїй лізі. Якщо він не грає - активність ліги падає і тим самим він підставляє лігу та її гравців, оскільки на 1 учасника вже стає менше. У випадку неактивності учасник буде знятий з ліги і недопущений до наступного сезону. Щоб зняти розблокування - передбачено грошовий штраф в розмірі 30-100 грн в залежності від минулої неактивності.

Розділ 8. Розподіл місць в лізі

У випадку, якщо дві чи більше команд у лізі наберуть однакову кількість очок, то для визначення найкращої команди використовуватимуться наступні критерії (кожний наступний критерій використовується за умови рівності всіх попередніх):
- Кількість очок, набрана в матчах між собою.
- Різниця забитих і пропущених м'ячів у матчах між собою (без врахування голів на виїзді)
- Загальна різниця забитих і пропущених м'ячів у всіх матчах у лізі.
- Найбільша кількість забитих м'ячів у всіх матчах у лізі.
- Найбільша кількість перемог в лізі.

У єврокубках діють свої правила для визначення кращої команди при рівності очок, детальніше це розписано у відповідному розділі, що стосується єврокубків.

Розділ 9. Додаткові преміальні бали

Додаткові преміальні бали в рейтинг учасників сайту даються за найкращого бомбардира ліги (+15 балів в рейтинг), присвоюється трофей "золота бутса" тренеру, в команді якого буде бомбардир, що забив найбільше голів з усіх ліг (+30 балів в рейтинг), також преміальні найкращому бомбардиру Ліги Чемпіонів (+30 балів рейтингу) та Ліги Європи (+20 балів).

Аналогічно преміальні бали даються за кращого воротаря та кращий захист, тренеру, що найменше пропустив мячів в лізі (+10 балів), тренеру що пропустив найменше голів серед всіх ліг (+20 балів в рейтинг).

Розділ 10. Єврокубки

Крім національних ліг, в ЄВРОЛІЗІ паралельно граються матчі в єврокубках. В них також діють правила стосовно карточок і травм. Їх облік ведеться незалежно від змагань в лігах і національних кубках. Закріплено додатковий менеджер за єврокубками, який “веде” ці турніри.

ВІДКРИВАЮТЬ ЄВРОКУБКОВИЙ СЕЗОН МАТЧЕМ ЗА СУПЕРКУБОК, В ЯКОМУ ГРАТИМУТЬ ПЕРЕМОЖЦІ ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ і ЛІГИ ЄВРОПИ МИНУЛОГО СЕЗОНУ.

Переможці єврокубків (клуби) гарантують собі участь в єврокубках (Лізі Чемпіонів) в наступному сезоні незалежно від їхніх виступів в національній лізі. Якщо ці клуби зайняли в своїх лігах місця, що не дозволяють їм грати в Європі, тоді місце в єврокубках втратять клуби. що займатимуть  останнє прохідне місце на єврокубки.

Формат єврокубків: 16 клубів в Лізі Чемпіонів (ЛЧ) і 16 клубів в Лізі Європи (ЛЄ). На основі результатів клубів в попередніх сезонах єврокубків, формується рейтинг ліг (таблиця коефіцієнтів). Цей рейтинг визначає кількість команд, що представлятимуть свої ліги в єврокубках. Дані квоти представлені на основі рейтингу національних ліг.

Розділ 11. Міжсезоння

По закінченню кожного сезону відбуваються аукціон і трансфери, де можна змінити свій клуб.

Перед аукціоном ТОП-3 тренерів, які будуть мати найвищий ранг між тренерами (не путати з рейтингом учасників сайту), будуть мати ексклюзивне право на вибір вільних клубів. Тобто по завершенню сезону, спочатку оберуть найкращі троє тренерів собі клуби (само собою з числа тих, що залишились без тренерів), а потім уже відкриється аукціон і трансферне вікно для всіх інших учасників ЄВРОЛІГИ.

Також діє правило "подарункового клубу". Випадковим чином буде розігруватися сильний клуб, перед трансферним ринком буде визначено який саме з тих, що звільнилися від тренерів. Учасники, які йдуть після ТОП-3 в черзі трансферів будуть приймати участь в розіграші цього клубу. Випадковим чином буде визначено "щасливчик", він може як прийняти цей запропонований клуб, так і відмовитись від нього. В разі відмови - розіграш відбудеться ще раз.

Також можливий обмін клубами між тренерами. Обмін дозволяється робити тільки один раз, без повторних і потрійних обмінів. Про умови обміну учасники домовляються самостійно через особисте спілкування. Тренери, що не виконали завдань для своїх клубів на сезон - втрачають свої команди. Детальніше про умови і правила трансферів буде описано у відповідних темах напередодні старту трансферного ринку.

----------------------------------------------------------------
Перед кожним наступним сезоном будуть можливі певні зміни в регламент і структуру ЄВРОЛІГИ, адміністрація буде повідомляти вас про них.

ЛАСКАВО ПРОСИМО у наш МЕГА-проект !!
Attachments: 6210779.jpg (199.6 Kb)
 
Турніри » Євроліга, фіфа 18 » Правила і регламент » Регламент євроліги на 1 сезон
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: