Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » ЄВРОЛІГА, Fifa 14 » Тренер збірної. Сезон 1. ЧЄ » Регламент кар'єри тренера збірної
Регламент кар'єри тренера збірної
Predator-uaDate: Tuesday, 19.07.2016, 22:11 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Регламент

В даному режимі кар'єри за тренера збірної є актуальним діючий регламент євроліги з усіма його доповненнями.

Кар'єра тренера збірної - це подібний режим до режиму євроліги, тут аналогічно буде на кожну збірну даватися завдання на відповідний чемпіонат, чи то буде ЧЄ, чи то ЧС. І відповідно здобутки тренера будуть добавлятися в ранг тренера, який є в євролізі. Свою збірну ви можете як зберегти на наступний відбір, так і втратити якщо провалите завдання.

Також аналогічно з євролігою тут ведеться облік дисциплінарних санкцій (у кваліфаї та фінальній частині).

Окремим пунктом йде заявка футболістів своєї збірної. Отже, кожен тренер може на власний розсуд зробити заявку на відбір до ЧЄ чи ЧС, добавити нових футболістів чи видалити старих, само собою що тільки тих які є громадянами тієї чи іншої країни за яку ви граєте. Для цього буде створена спеціальна тема, де кожен тренер зможе змінити перелік гравців своєї команди.

Аналогічно з євролігою вносяться і результати матчів з відповідними скрінами, в перерві матчу і після нього.

В 1 сезоні буде проводитися Чемпіонат Європи (скорочено Євро). До участі в ньому допущені 31 національна команда, Франція проходить автоматом так як є господарем Євро, інші 30 збірних приймають участь у кваліфікаційному етапі.

Кваліфай до євро буде включати в себе 6 груп по 5 збірних в кожній. Грається у 2 кола, дома та виїзд з кожним суперником у своїй групі. 2 найкращі збірні з кожної групи виходять на євро, а треті місця у своїх групах виходять до плей-офу. Плей-оф грається по аналогії з реальним футболом 2 матчі вдома та на виїзді за правилом виїзного голу. Загалом на Євро проходять 12 команд напряму + 3 через плей-оф + 1 команда-господар Франція.

Фінальна частина Євро матиме 16 команд, які утворять 4 групи по 4 команди. Тут уже грається по 1 матчу з кожним, відповідно далі йтиме 1/4, 1/2 і фінал де також гратиметься по 1 матчу. При умові нічиєї в раунді плей-оф грається екстра тайм + пенальті аналогічно як у євролізі.

У випадку, якщо дві чи більше команд наберуть однакову кількість очок на всіх стадіях турніру, то для визначення найкращої команди використовуватимуться наступні критерії (кожний наступний критерій використовується за умови рівності всіх попередніх):
- Кількість очок, набрана в матчах між собою.
- Різниця забитих і пропущених м'ячів у матчах між собою
- Загальна різниця забитих і пропущених м'ячів у всіх матчах у лізі.
- Найбільша кількість забитих м'ячів у всіх матчах у лізі.
- Найбільша кількість перемог в лізі.

Наступним пунктом буде присвоєння збірних тренерам в дебютному сезоні кар'єри тренера збірної. До участі в 1 сезоні допускаються всі тренери євроліги, що грають в 21 сезоні. Кожен з вас, може подати заявку у відповідну тему "Список збірних ...". В даній темі ви пишете за яку чи за які збірні ви бажаєте грати але не більше 3 збірних у порядку пріоритетності, тобто наприклад 1. Німеччина, 2. Франція, 3. Іспанія.

Присвоєння збірних буде відбуватися відповідно до результатів успішності тренерів у 21 сезоні євроліги. Що це означає ? - припустимо за Німеччину подало заявку 10 тренерів, відповідно очолити дану команду може тільки 1 тренер. Її очолить той тренер зі списку бажаючих, який найкраще з цих 10 бажаючих виконає свої завдання тренера у 21 сезоні євроліги, припустимо хтось виконав 1 завдання максимум, хтось виконав цілих 2 завдання максимуму, хтось взагалі 3 , а дехто виконав 3 завдання плюс перевиконав одне з них, і в результаті той хто найкраще провів  21 сезон серед цих 10 тренерських заявок той і зможе очолити збірну Німеччини ( в даному прикладі це буде тренер що все виконав і частково перевиконав).

Відповідно, якщо перша позиція у вашому списку випала, ту збірну очолив хтось інший, далі ваша увага зосереджується на 2 номері у списку пріоритетності, хто з тренерів які подали заявку на цю збірну краще виконав завдання тренера у 21 сезоні і потім аналогічно для варіанту 3 у вашому списку. Якщо всі 3 варіанти збірних вам на вдалося очолити - тоді ви чекаєте моменту коли розберуть всі збірні тренери що подавали заявки, і тоді будете обирати з того що лишилося.

Тому, порада при подачі заявки: уважно дивіться які тренери подали заявку, хто є в якому списку і з ким вам прийдеться конкурувати щоб отримати ту чи іншу збірну. Також, щоб збільшити свої шанси очолити певну команду, є можливість зробити грошовий внесок (він, цей внесок, йде на утримування і обслуговування сайту, а також на те, щоб гра на сайті надалі була безкоштовною для всіх бажаючих).

Внесок дорівнює 30 грн, цей внесок рівносильний виконанню одного завдання максимуму, припустимо якщо у вас виконано одне завдання максимуму, у вашого найсильнішого конкурента по певній збірній виконано 2 завдання максимуму, тоді щоб вам отримати цю збірну необхідно зробити внесок 2*30 = 60 грн, оскільки якщо у вас буде однакова кількість виконаних завдань, буде братися в першу чергу до уваги реальна складова завдань у сезоні, хто скільки виконав без внесків.

Подібним чином будуть порівнюватися виконані завдання у тренерів, при умові якщо кілька тренерів подали заявку на збірну і в них однакова кількість виконаних завдань, припустимо на Англію подали заявку 8 тренерів, переможцями з них виявилися двоє, які виконали рівно по 1 завданню максимуму, тоді щоб визначити кращого з них, будуть порівнюватися їхні здобутки в діючому сезоні євроліги, наприклад у когось було завдання максимум стати чемпіоном, а в когось тільки кваліф. в зону ЛЄ, тоді звичайно переможцем серед цих двох тренерів буде той, хто став чемпіоном своєї ліги, також при рівних показниках у виконанні діючих завдань на сезон будуть мати перевагу тренери, що здобули певні трофеї у 21 сезоні.

Після закінчення 1 сезону буде оновлюватися ранг тренерів і відповідно також частина тренерів зможуть зберегти свої збірні, а частина їх втратить по підсумках виступів за свою збірну. На наступний сезон збірних буде частково зредагований регламент по зміні і виборі збірної.

Формат і регламент даної кар'єри буде поступово модернізуватися, про що буде повідомлено додатково. Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в даному режимі гри на сайті.
 
Турніри » ЄВРОЛІГА, Fifa 14 » Тренер збірної. Сезон 1. ЧЄ » Регламент кар'єри тренера збірної
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: