Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Real_maDrid_vCR7, Gemini  
Турніри » Fifa 14 » Турніри на фіфа 14 » Euro 2016 » Правила і регламент
Правила і регламент
Predator-uaDate: Monday, 16.05.2016, 14:24 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Правила і регламент



Даний турнір являється одним із найпрестижніших на нашому сайті, найкращі тренери будуть боротися за звання найкращої збірної Європи. Приймати участь в турнірі будуть 36 учасників, 12 з них стартують відразу з фінального групового етапу, 24 - з кваліфікаційних стикових матчів. Старт реєстрації 16 травня.

Формат турніру

В ньому прийматимуть участь збірні команди Європи. Турнір складатиметься з 2 частин: перша - це кваліфікаційний відбір до ЧЄ, і друга частина - основна фінальна частина ЧЄ, в якій прийматимуть участь найкращі 24 тренери зі своїми збірними.

Всього є доступних 36 місць на турнірі. Коли подасть заявку останній 36 учасник - тему реєстрації буде закрито. Реєстрація відкриється 16 травня о 20-00.

З поміж 36 заявок буде відібрано 12 заявок тренерів, що займають найвищі місця в рейтингу сайту, вони автоматично проходять у фінальну частину Євро, інші 24 учасники будуть між собою розігрувати інші 12 місць шляхом стикових матчів за правилом виїзного голу.

У кваліфікаційному відборі учасники гратимуть за любі збірні Європи, окрім випадку якщо у матчі буде 2 однакові збірні, тоді перевагу матиме домашня сторона, виїзна сторона повинна змінити команду. Якщо буде зафіксовано у матчах плей-офф однакові рахунки, тоді грається екстра тайм, а потім пенальті по аналогії з правилами євроліги. У фінальну частину пройдуть переможці цих стикових матчів, тобто 12 тренерів.

У фінальній частині буде проведено сліпе (без сіяності) жеребкування для присвоєння тренерам збірних, тобто кожен з 24 тренерів буде мати свою збірну, яка в реальному футболі пробилася на Євро-2016 у Франції. Тому при реєстрації на турнір будьте готові, що вам може як пощастити при жеребі (збірна Німеччини) так і ні (зб. Албанії).

Кому попадеться при жеребі збірна країни, яка межує з нами на сході - може змінити її на любу іншу європейську збірну що не пробилася на Євро у Франці (припустимо на Сербію чи Нідерланди).

Групи у фінальній частині будуть аналогічні тим, що і на реальному Євро-2016, тому жеребу груп для збірних не буде. Буде утворено 6 груп по 4 збірній в кожній. З кожним учасником в цій частині турніру буде вже гратися по 1 матчу, як в групі, так і в плей-офф. В плей-офф потрапляють 1-2 місця з кожної групи + найкращі 4 учасники з третіх місць у своїх групах. Найкращі треті місця будуть визначатися за такими критеріями:
1. кількість очок у своїй групі
2. різниця забитих і пропущених мячів
3. кількість забитих мячів
4. кількість перемог
5. менша кількість ЧК і ЖК на стадії групового етапу.

Протягом фінальної частини ЧЄ будуть враховуватися жовті, червоні карточки та травми, отримані в матчах. Для цього при викладенні результатів матчів, необхідно зробити аналогічні скріни, що і у євролізі.  Отже, при отриманні одним гравцем 2 жовтих карточок на ЧЄ — цей гравець пропускає 1 матч, червона карточка — пропуск 2 матчів, травма - 1 матч пропуску, якщо друга травма за ЧЄ — відповідно 2 матча пропуску і т.д.

При однаковій кількості очок в кількох командах на стадії групового етапу будуть враховуватися такі наступні критерії для визначення кращої збірної:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- загальна різниця забитих і пропущених м'ячів
- загальна кількість забитих м'ячів
- кількість перемог
- менша кількість ЧК і ЖК

Терміни на турнір:
Кваліфікаційний етап пройде до 20 травня включно
Фінальна частина з 21 травня по 5 червня

Призові бали в рейтинг учасників сайту:
Всім учасникам турніру - по 7 балів
За вихід до фінальної частини - 15 балів
За вихід в 1/8 ЧЄ - 30 балів
За вихід в 1/4 ЧЄ - 40 балів
За вихід в 1/2 ЧЄ - 50 балів
За вихід у фінал - 70 балів
Чемпіон Європи - 100 балів

Додатково +30 балів тренеру, в якого буде кращий бомбардир турніру.

Бажаємо всім гравцям хорошого настрою, позитивних вражень від турніру, щоб добре підготуватися до реального Євро-2016 на якому зіграє наша збірна !!! Віримо у збірну України !!

 
Турніри » Fifa 14 » Турніри на фіфа 14 » Euro 2016 » Правила і регламент
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: