Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Fifa 14 » Турніри на фіфа 14 » Кубок легіонера » Правила і регламент
Правила і регламент
Predator-uaDate: Tuesday, 05.01.2016, 10:32 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Правила і регламент

В кубку легіонера ми будемо грати за ті клуби, за які колись грали чи грають українські футболісти, члени національної збірної України. Наприклад, Анатолій Тимощук колись грав за Баварію, відповідно цим клубом можна грати, або Євген Левченко, він грав за нідерландський Гронінген, ну і т.д.

Не можна грати за клуби, за які грали наші ветерани епохи радянського союзу (Заваров, Блохін і т.д.), беремо відлік тільки від 1991р.

Кожен матч на турнірі можна грати за інший клуб, але в дужках ви маєте писати хто з українських футболістів збірників грав чи грає за нього. Якщо ви помилитеся і за цей клуб, що ви ним зіграли, наші футболісти ніколи не грали, ви отримаєте технічну поразку 0-3.

Двома однаковими клубами в одному матчі грати не можна, перевагу при виборі буде мати домашня команда, гостьова повинна взяти інший клуб. Також можна весь турнір грати за 1 клуб, не міняючи його.

Я навмисно не пишу списку клубів, за які можна грати, щоб ви самі шукали за які клуби можна грати. За клуби нашого східного сусіда ГРАТИ НЕ МОЖНА !!

Участь в турнірі безкоштовна !!

Для викладення результату треба зробити 3 скріни, 2 з них в перерві ( скрін основи і запасу де видно скіли гравців) + скрін в кінці з результатом гри.

Кількість учасників на турнірі обмежена і складає 40 учасників. Буде утворено 8 груп по 5 учасників. Кращі 2 учасника з кожної групи пройдуть до 1/8. На груповому етапі та в плей-офф граємо по 2 матчі з кожним суперником.

На стадії плей-офф грається по 2 матчі за правилом виїзного голу. У випадку однакових результатів обох матчів, додатково грається екстра тайм (1 повноцінний тайм рахується як екстра тайм), а потім при потребі і пенальті. У фіналі грається 1 матч.

При однаковій кількості очок в кількох команд на груповому етапі будуть враховуватися такі наступні критерії для визначення кращого клубу:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м'ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м'ячів
- загальна кількість забитих м'ячів

Призові бали в рейтинг учасників сайту:
Всім учасникам турніру - по 7 балів
За вихід в 1/8 - 10 балів
За вихід в 1/4 - 20 балів
За вихід в 1/2 - 30 балів
За вихід у фінал - 40 балів
Переможець - 50 балів

Турнір буде проходити на патчі з оновленими складами, який можна скачати в нашій групі !!

Терміни на турнір:
Груповий етап пройде до 11 січня
Плей-офф, 1/8 -  до 13 січня
1/4 - до 15 січня
1/2 - до 17 січня
Фінал - зіграти до 19 січня
 
Турніри » Fifa 14 » Турніри на фіфа 14 » Кубок легіонера » Правила і регламент
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: