Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Fifa 14 » Турніри на фіфа 14 » Чемпіонат Європи (паралельно 7 сезону ЄЛ) » Правила і регламент
Правила і регламент
Predator-uaDate: Monday, 13.04.2015, 21:04 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Правила і регламент

Даний турнір являється одним із найпрестижніших на нашому сайті, найкращі тренери будуть боротися за звання найкращої збірної Європи. Приймати участь в турнірі будуть 32 учасника. Старт турніру 14 квітня.

Формат турніру

В ньому прийматимуть участь збірні команди Європи. Турнір складатиметься з 2 частин: перша - це кваліфікаційний відбір до ЧЄ, і друга частина - основна фінальна частина ЧЄ, в якій прийматимуть участь найкращі 16 тренерів зі своїми збірними.

На стадії кваліфікації всі учасники будуть поділені на 4 груп по 8 учасників в кожній з них. Всі 32 учасники даного турніру, згідно рейтингу гравців сайту, розподілені на 8 кошиків.

Шляхом жеребкування спочатку буде визначено склади груп, а потім аналогічно і присвоєння збірних. З кожної групи в основну фінальну частину турніру проходять по 4 кращі гравці.

У кваліфікаційному відборі учасники гратимуть за ТОП-8 збірних Європи: Німеччина, Іспанія, Нідерланди. Франція, Італія. Англія, Португалія, Бельгія. Ці збірні будуть вручені учасникам випадковим жеребом. З кожним учасником у відборі грається по 2 матчі.

У фінальну частину пройдуть найкращі 16 гравців. На цій стадії буде 16 найкращих збірних Європи. Крім ТОП-8 сюди також увійдуть: Туреччина, Швейцарія, Польща, Швеція, Данія. Греція, Ірландія, Чехія. У фінальній частині на основі жеребкування учасникам буде вручено ці команди. Їх буде поділено на 4 групи по 4 збірні. З кожним учасником в цій частині турніру буде вже гратися по 1 матчу, як в групі, так і в плей-офф, куди пройдуть найкращі 2 збірні з кожного квартету.

Протягом фінальної частини ЧЄ будуть враховуватися жовті, червоні карточки та травми, отримані в матчах. Для цього при викладенні результатів матчів, необхідно заскрінити меню після матчу, в якому вказано статистику, а саме загальну статистику, де і зазначено всі події матчу (забиті м'ячі,
карточки, травми, заміни). Отже, при отриманні одним гравцем 2 жовтих карточок на ЧЄ— цей гравець пропускає 1 матч, червона карточка — пропуск 2 матчів, травма - 1 матч пропуску, якщо друга травма за ЧЄ — відповідно 2 матча пропуску і т.д.

В обидвох частинах турніру при однаковій кількості очок в кількох командах будуть враховуватися такі наступні критерії для визначення кращої збірної:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м'ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м'ячів
- загальна кількість забитих м'ячів

Терміни на турнір:
Кваліфікаційний етап пройде до 20 квітня
Фінальна частина з 22 квітня по 6 травня

Призові бали в рейтинг учасників сайту:
Всім учасникам турніру - по 7 балів
За вихід до фінальної частини - 15 балів
За вихід в 1/4 ЧЄ - 25 балів
За вихід в 1/2 ЧЄ - 35 балів
За вихід у фінал - 50 балів
Чемпіон Європи - 80 балів

Бажаємо всім гравцям хорошого святкового настрою та тільки позитивних вражень від турніру !!!
 
Турніри » Fifa 14 » Турніри на фіфа 14 » Чемпіонат Європи (паралельно 7 сезону ЄЛ) » Правила і регламент
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: