Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 1
  • 1
Турніри » Фіфер Ліга, Fifa 15-16 » Правила і регламент » Регламент Фіфер-Ліги на 12 сезон
Регламент Фіфер-Ліги на 12 сезон
Predator-uaDate: Tuesday, 24.05.2016, 13:41 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Правила та регламент

Загальні положення

Фіфер-Ліга - це регулярний чемпіонат на плтаформі фіфа 16. Дана ліга буде базуватися на основі дивізіонів, перший, другий, третій і т.д. Чим вище дивізіон - тим сильніші тренери там будуть і відповідно кращі клуби представлятимуть.

Старт 12 сезону - 24 травня, завершення - 12 червня.

В 12 сезоні буде створено 2 дивізіони. Кількість учасників в 1 дивізіоні  - 12 чоловік, в 2 дивізіоні - 10 чоловік.

В кожному дивізіоні крім ліги буде відбуватися також і кубок даного дивізіону. В кубку грається по 2 матчі на кожній стадії за правилом виїзного голу. При умові 2 однакових результатів, грається 3 матч на переможця, якщо потрібно - тоді і четвертий і т.д. В додаткових матчах гостьові голи не рахуються.

Кращі 2 тренери, які посядуть 2 перші місця в своєму дивізіоні, на наступний сезон переходять дивізіоном вище, і відповідно 2 гірші тренери, що займуть нижчі місця в
своєму дивізіоні - опускаються в дивізіон нижче рангом.

Ліга Чемпіонів

Паралельно з 2 дивізіонами буде проводитися загальний турнір, Ліга Чемпіонів. В ньому зможуть прийняти участь 16 найкращих учасників з рейтингу сайту.

В груповому етапі 16 клубів, що пробилися в ЛЧ розбиваються на 4 групи по 4 команди. При жеребкуванні враховуватиметься індивідуальний рейтинг учасників сайту (тренерів), буде розбито їх на 4 корзини. Формат групового раунду стандартний, по 2 матчі з кожним суперником, 2 кращі команди виходять в 1/4.8 учасників плей-офф буде розбито на сіяних і
несіяних, і проведено жеребкування плей-офф, клуби з однієї групи не можуть зустрітися в 1/4.

При рівності очок в кількох команд, їх позиція визначається за такими критеріями:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м"ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м"ячів
- загальна кількість забитих м"ячів

В плей-офф грається по 2 матчі з правилом виїзного голу. Якщо матчі завершуються з однаковими рахунками, то грається 3 матч на переможця, при потребі і 4 матч і так далі. Фінал складається з одного матчу.

Переможець ЛЧ отримує звання найкращого гравця сайту до наступного розіграшу ЛЧ в новому сезоні, а також право першим обирати клуб у черзі на наступний 13 сезон.

Розподіл учасників і команд

Клуби учасники обирають на основі зайнятих місць у 11 сезоні, спочатку 1 дивізіон, потім другий, а далі новачки.

Формат проведення сезону

Можна грати відразу по 2 матчі з суперником. Всі матчі відбуваються виключно на он-лайн складах. При запрошенні на гру, кладемо 6хв тайм, швидкість гри - нормальна, управління - любе.

В 12 сезоні вводиться наступний мінімальний поріг зіграних матчів за сезон: 2/3 від загальної кількості матчів, тобто це становить 14 матчів в 1 дивізіоні, 12 матчів в 2 дивізіоні. Якщо клуб протягом сезону не зіграє цієї мінімальності кількості ігор, тоді всі його матчі будуть анульовані, у всіх матчах буде виставлено технічні поразки, а тренер позбавиться можливості приймати участь в наступному сезоні.

У випадку, якщо клуб не зіграв всіх 18 матчів. тоді у незіграних матчах виставляються технічні результати (тех. поразка або тех.нічия) на розгляд керуючого ліги та адміністратора сайту.

Внесення результатів

Щоб внести результат, необхідно зробити скріни (фотографії) подій матчу. Для цього використовуємо програму Fraps або аналогічну. Скрінимо меню після гри, де видно з ким грали і якими клубами. Для внесення результату в кожній лізі є тема "Результати матчів". Пишемо хто з ким зіграв, який був рахунок, і прикріплюємо скріни до матчу. Щоб прикріпити скрін, у вікні внесення результату є кнопка "Прикріпити файл" зліва внизу вікна, там вказуємо на ваші скріни.

Обов'язки та керуючий менеджер ліги

Кожен гравець-учасник зобов'язується добросовісно виконувати пункти регламенту, а також з повагою відноситися до суперників і в спірних ситуаціях завжди діяти за правилом fair play (чесна гра). Кожен з дивізіонів буде мати свого керуючого менеджера, який буде керувати лігою, вести результати та турнірну таблицю, слідкувати за дисципліною, дотриманням регламенту, будуть також створені спеціальні чати, де учасники зможуть спілкуватися зі своїми колегами по лізі та домовлятися про матчі.

Перегравання матчів в лігах має право призначати виключно керуючий лігою та адміністратор сайту. НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ самовільне перегравання матчів в сезоні.

Слід також звернути увагу, що кожен гравець повинен догравати матч до кінця, не виходячи достроково з матчу. За такі навмисні обриви і виходи з матчів будуть вводитися штрафні міри: 1 порушення - попередження, особисте вибачення, 2 порушення - штраф, зняття балів з рейтингу, зняття турнірних очок з таблиці ліги, 3 порушення - зняття учасника з турніру.

Будьте також толерантні і взаємоввічливі з вашими спортивними суперниками. За порушення дисципліни, образи учасників змагань, злісне і часте недотримання правил будуть виноситися санкції стосовно порушників. В число санкцій входить блокування  користувача сайту на певний проміжок часу, позбавлення балів рейтингу учасників сайту, зняття турнірних очок в таблиці ліги, грошовий штраф, повне блокування учасника від  подальшої участі в турнірах на сайті. Рішення стосовно міри покарання буде розглядатися контрольно-дисциплінарним комітетом (КДК) сайту..

Розподіл місць в лізі

У випадку, якщо дві чи більше команд у дивізіоні наберуть однакову кількість очок, то для визначення найкращої команди використовуватимуться наступні критерії (кожний наступний критерій використовується за умови рівності всіх попередніх):
- Кількість очок, набрана в матчах між собою.
- Різниця забитих і пропущених м'ячів у матчах між собою
- Загальна різниця забитих і пропущених м'ячів у всіх матчах у лізі.
- Найбільша кількість забитих м'ячів у всіх матчах у лізі.
- Найбільша кількість перемог в лізі.

Преміальні бали в рейтинг сайту

В усіх турнірах сезону розписано преміальні бали, що йдуть в індивідуальний рейтинг гравця на сайті. Детальніше про призові бали описано в темі про призові бали в рейтинг. Також в кожному дивізіоні будуть проводитися додаткові конкурси на кращий напад ліги (+20 балів в рейтинг) та найкращий захист ліги (+15 балів в рейтинг).

Зміна клубу, міжсезоння

Після кожного сезону відбуваються трансфери (вибір, зміна клубу на наступний сезон). Черга буде створюватися у відповідності до зайнятого місця в дивізіоні, спочатку обиратиме 1 дивізіон, потім другий і т.д., тренери що переходять з нижчого дивізіону у вищий обиратимуть швидше, ніж ті, хто вилітають в нижчий дивізіон.

Після 12 сезону будуть діяти аналогічні правила, що і в минулому сезоні: першим у черзі буде володар ЛЧ, потім буде йти переможець 1 дивізіону і володар кубку 1 дивізіону, потім переможець 2 дивізіону і володар кубку 2 дивізіону, а потім вже всі учасники згідно зайнятих місць у своїх дивізіонах.

Перед кожним наступним сезоном будуть можливі певні зміни в регламент і структуру Фіфер-Ліги, адміністрація буде повідомляти вас про них.

ЛАСКАВО ПРОСИМО у наш новий МЕГА-проект !!
 
Турніри » Фіфер Ліга, Fifa 15-16 » Правила і регламент » Регламент Фіфер-Ліги на 12 сезон
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: