Реєстрація | Вхід
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму ·
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Турніри » Fifa 21 » Фіфер-ліга 2021. 1 Сезон » Фіфер-ліга. Загальна інформація по сезону » Формат та регламент фіфер-ліги
Формат та регламент фіфер-ліги
Predator-uaDate: Monday, 09.11.2020, 12:13 | Message # 1
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
Правила та регламент


Довгоочікуване повернення фіфер-ліги вже незабаром ... Будемо тестити "нову" версію симулятора - fifa 21. Сезони на фіфі 21 почнемо з грудня місяця.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в 1 сезоні фіфер-ліги 2021, буде цікаво !

Загальні положення

Фіфер-Ліга - це регулярний чемпіонат на платформі фіфа 21. Дана ліга базується на основі 3 паралельних ліг: АПЛ, західна і центральна ліги, відповідно до географічної приналежності клубів. В кожній лізі однакова кількість учасників.

Формат ліги стандартний - за круговою системою, з кожним суперником у своїй лізі грається по 2 матчі, дома та на виїзді.

Реєстрація на 1 сезон - до 15 грудня включно. Старт сезону - з 15 грудня. Прохання до всіх "старих учасників", щоб не зволікали з реєстрацією, а зробили це чим швидше щоб було видно орієнтовну кількість учасників, і щоб легше було агітувати новачків на сезон базуючись на велику активність і кількість заявок. В разі, якщо бажаючих буде більше - тоді стартанемо не з 3 лігами, а з 4-ма. В цьому випадку буде АПЛ, Ла Ліга, Серія А та мікс-ліга.

В кожному дивізіоні крім ліги буде відбуватися також і кубок ліги. В кубку грається по 2 матчі на кожній стадії за правилом виїзного голу, включаючи також фінал. При умові 2 однакових результатів, грається 3 матч на переможця, якщо потрібно - тоді і четвертий і т.д. В додаткових матчах гостьові голи не рахуються.

Ліга Чемпіонів

Паралельно з 2 лігами буде проводитися загальний турнір, Ліга Чемпіонів. В ньому зможуть прийняти участь 16 найкращих гравців сайту на основі минулого сезону, який проводився на попередній версії симулятора, тобто сюди кваліфікуються учасники що зайняли у своїх лігах місця з 1 по 5, а також найкраще 6 місце у співвідношенні кількості зіграних матчів / і набраних очків. Якщо хтось з кваліфікованих учасників не заявиться на сезон - тоді зможе кваліфікуватися наступний учасник, який зайняв вище місце у лізі.

В груповому етапі 16 клубів розбиваються на 4 групи по 4 команди. При жеребкуванні враховуватиметься індивідуальний рейтинг учасників сайту з минулої версії фіфи (тренерів), буде розбито їх на 4 корзини. Формат групового раунду стандартний, по 2 матчі з кожним суперником, 2 кращі команди виходять в 1/4. 8 учасників плей-офф буде розбито на сіяних і несіяних, сітка плей-офф наперед відома, група А виходить на групу В в 1/4, відповідно група С на групу Д.

При рівності очок в кількох команд, їх позиція визначається за такими критеріями:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м"ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м"ячів
- загальна кількість забитих м"ячів

В плей-офф грається по 2 матчі з правилом виїзного голу. Якщо матчі завершуються з однаковими рахунками, то грається 3 матч на переможця, при потребі і 4 матч і так далі. Фінал складається з одного матчу.

Переможець ЛЧ отримує звання найкращого гравця сайту до наступного розіграшу ЛЧ в новому сезоні.

Ліга Європи

У Лігу Європи проходять всі решта учасників, що не кваліфікувалися в ЛЧ.

В груповому етапі 16 клубів розбиваються на 4 групи по 4 команди. При жеребкуванні враховуватиметься індивідуальний рейтинг учасників сайту (тренерів). Формат групового раунду стандартний, по 2 матчі з кожним суперником, 2 кращі команди виходять в 1/4. 8 учасників плей-офф буде розбито на сіяних і несіяних, сітка плей-офф наперед відома, група А виходить на групу В в 1/4, відповідно група С на групу Д.

При рівності очок в кількох команд, їх позиція визначається за такими критеріями:
- особисті зустрічі між командами з рівною кількістю очок
- кількість м"ячів забитих на виїзді в особистих зустрічах
- загальна різниця м"ячів
- загальна кількість забитих м"ячів

В плей-офф грається по 2 матчі з правилом виїзного голу. Якщо матчі завершуються з однаковими рахунками, то грається 3 матч на переможця, при потребі і 4 матч і так далі. Фінал складається з одного матчу.

Визначення команд на сезон

В сезоні будуть доступні наступні клуби. Буде проведено жеребкування в прямому ефірі, де визначиться за які клуби  гратимуть учасники фіфер-ліги.

Після жеребкування кожен учасник має право обміняти свій клуб отриманий при жеребкуванні. Зробити обмін дозволяється тільки до початку старту сезону !

Обмін можна провести з іншим учасником, попередньо домовившись з ним про обмін клубами. Також можна обміняти свій клуб на любий інший вільний. Для обміну потрібно написати адміністратору фіфер-ліги про своє рішення.

У фіфер-лізі 2021 маємо нововведення що стосується збереження клубу. Клуб, який ви отримаєте при жеребкуванні можна буде зберегти на наступний сезон. Для цього треба буде виконати певні завдання на сезон. Кожен клуб буде мати свої індивідуальні завдання на сезон, що будуть базуватися на силі цього клубу, тобто в 5* клубів будуть серйозні завдання, в клубів 4,5* чуть легші, в 4* ще легші. За підсумками сезону тренер зможе перепідписати контракт з клубом на 1, 2, 3 сезони, втратити контракт з клубом якщо не виконає мінімальних вимог, або ж відмовитися від перепідписання контракту навіть якщо було все виконано, і відповідно йти на жеребкування на наступний сезон з надією що пощастить отримати крутіший клуб ніж той з яким можна було продовжити контракт. Відповідно клуби, з якими перепідпишуть контракти стануть вже зайняті на наступний сезон, а ті клуби, тренери яких не виконали мінімальних завдань підуть у список вільних клубів на жеребкування наступного сезону.

Формат проведення сезону

Можна грати відразу по 2 матчі з суперником. Всі матчі відбуваються виключно на он-лайн складах. При запрошенні на гру, кладемо 6хв тайм, швидкість гри - нормальна, управління - любе.

В сезоні вводиться наступний мінімальний поріг зіграних матчів за сезон: 2/3 від загальної кількості матчів. Якщо клуб протягом сезону не зіграє цієї мінімальності кількості ігор, тоді всі його матчі будуть анульовані, у всіх матчах буде виставлено технічні поразки, а тренер позбавиться можливості приймати участь в наступному сезоні.

У випадку, якщо клуб не зіграв всіх матчів. тоді у незіграних матчах виставляються технічні результати (тех. поразка або тех.нічия) на розгляд адміністратора сайту.

Працює правило "штрафних голів", якщо гравець достроково покидає матч і відмовляється його догравати, то за кожні 10 хв ігрового часу отримує 1 штрафний гол, наприклад, якщо стався вихід на 60 хв, то до рахунку матчу добавляємо ще 3 голи.

В силі ще одне правило - максимальний рахунок матчу. Це означає, що встановлюється максимальний поріг з різницею переваги однієї команди - 9 голів, тобто на кожні 10 ігрових хвилин по голу. Це робиться для того, щоб не було накруток рахунків, в минулих сезонах були випадки надто великих рахунків, до цих матчів було багато питань наскільки там чесно велася боротьба. Отже, якщо ви грали матч і виграли з рахунком припустимо 15-0, то в таблицю все рівно внесеться рахунок 9-0.

Додатково наголошуємо, що Забороняється умисно розривати гру, затягувати час (перепасовка на своїй половині поля більше 5 ігрових хвилин підряд або більше 20 хвилин на протязі всього матчу). За порушення будуть вводитися санкції щодо порушників: якщо порушник переміг в матчі, то матч може анулюватися і призначається перегравання, якщо таке повторюється - то щодо порушника можуть вводитися жорсткіші міри, а саме технічна поразка в даному матчі, а також мінусування набраних очок з таблиці.

Внесення результатів

Щоб внести результат, необхідно зробити скріни (фотографії) подій матчу. Для цього використовуємо програму Fraps або аналогічну. Скрінимо меню після гри, де видно з ким грали і якими клубами. Для внесення результату в кожній лізі є тема "Результати матчів". Пишемо хто з ким зіграв, який був рахунок, і прикріплюємо скріни до матчу. Щоб прикріпити скрін, у вікні внесення результату є кнопка "Прикріпити файл" зліва внизу вікна, там вказуємо на ваші скріни.

Обов'язки та керуючий менеджер ліги

Кожен гравець-учасник зобов'язується добросовісно виконувати пункти регламенту, а також з повагою відноситися до суперників і в спірних ситуаціях завжди діяти за правилом fair play (чесна гра). Кожен з дивізіонів буде мати свого керуючого менеджера, який буде керувати лігою, вести результати та турнірну таблицю, слідкувати за дисципліною, дотриманням регламенту, будуть також створені спеціальні чати, де учасники зможуть спілкуватися зі своїми колегами по лізі та домовлятися про матчі.

Перегравання матчів в лігах має право призначати виключно керуючий лігою та адміністратор сайту. НЕ ДОПУСКАЄТЬСЯ самовільне перегравання матчів в сезоні.

Слід також звернути увагу, що кожен гравець повинен догравати матч до кінця, не виходячи достроково з матчу. За такі навмисні обриви і виходи з матчів будуть вводитися штрафні міри: 1 порушення - попередження, особисте вибачення, 2 порушення - штраф, зняття балів з рейтингу, зняття турнірних очок з таблиці ліги, 3 порушення - зняття учасника з турніру.

Будьте також толерантні і взаємоввічливі з вашими спортивними суперниками. За порушення дисципліни, образи учасників змагань, злісне і часте недотримання правил будуть виноситися санкції стосовно порушників. В число санкцій входить блокування користувача сайту на певний проміжок часу, позбавлення балів рейтингу учасників сайту, зняття турнірних очок в таблиці ліги, грошовий штраф, повне блокування учасника від  подальшої участі в турнірах на сайті. Рішення стосовно міри покарання буде розглядатися контрольно-дисциплінарним комітетом (КДК) сайту.

Розподіл місць в лізі

У випадку, якщо дві чи більше команд у дивізіоні наберуть однакову кількість очок, то для визначення найкращої команди використовуватимуться наступні критерії (кожний наступний критерій використовується за умови рівності всіх попередніх):
- Кількість очок, набрана в матчах між собою.
- Різниця забитих і пропущених м'ячів у матчах між собою
- Загальна різниця забитих і пропущених м'ячів у всіх матчах у лізі.
- Найбільша кількість забитих м'ячів у всіх матчах у лізі.
- Найбільша кількість перемог в лізі.

Преміальні бали в рейтинг сайту

В усіх турнірах сезону розписано преміальні бали, що йдуть в індивідуальний рейтинг гравця на сайті. Детальніше про призові бали описано в темі про призові бали в рейтинг. Також в кожному дивізіоні будуть проводитися додаткові конкурси на кращий напад ліги (+20 балів в рейтинг) та найкращий захист ліги (+15 балів в рейтинг).

Перед кожним наступним сезоном будуть можливі певні зміни в регламент і структуру Фіфер-Ліги, адміністрація буде повідомляти вас про них.

Тривалість сезону фіфер-ліги - 3 тижні. При реєстрації вказуємо ім'я, прізвище, нік оріджина, а також що готові активно грати протягом 3 тижнів і дограти сезон до кінця.

ЛАСКАВО ПРОСИМО у наш літній ігровий проект !!
 
Predator-uaDate: Monday, 09.11.2020, 21:18 | Message # 2
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
1. Юрій Шентак - Predator-ua - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця
 
Ak1reoDate: Monday, 09.11.2020, 21:36 | Message # 3
Новачок
Group: Користувачі
Messages: 24
Status: Offline
2. Вініченко Богдан - Ak1reo - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця
 
1MARIAN_4IK1Date: Monday, 09.11.2020, 21:41 | Message # 4
Віртуоз
Group: Надійні користувачі
Messages: 686
Status: Offline
3. Кушнір Мар'ян - Markos00777, готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця
 
vanya13kotDate: Monday, 09.11.2020, 21:43 | Message # 5
Активіст
Group: Користувачі
Messages: 62
Status: Offline
4. Кондратюк Іван -  vanya13kot - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця
 
PonT1kDate: Monday, 09.11.2020, 22:12 | Message # 6
Користувач
Group: Користувачі
Messages: 31
Status: Offline
5. Дерябкін Андрій -  PonT1ko - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця
 
matzukeDate: Tuesday, 10.11.2020, 08:34 | Message # 7
Новачок
Group: Користувачі
Messages: 25
Status: Offline
6. Якимюк Сергій - matZukke - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця

Message edited by matzuke - Wednesday, 11.11.2020, 22:07
 
AlexjrDate: Tuesday, 10.11.2020, 11:29 | Message # 8
Новачок
Group: Користувачі
Messages: 5
Status: Offline
7 Козленко Олексій - a11ex_jr - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця.
 
UA_GKDate: Tuesday, 10.11.2020, 11:35 | Message # 9
Новачок
Group: Користувачі
Messages: 23
Status: Offline
8. Панченко Роман -  UA_GK - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця
 
SalasDate: Tuesday, 10.11.2020, 11:47 | Message # 10
Геймер
Group: Користувачі
Messages: 92
Status: Offline
9)Олег Заглян Salysik 1985- готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця

Message edited by Salas - Tuesday, 10.11.2020, 11:57
 
X-warTwitchDate: Tuesday, 10.11.2020, 16:46 | Message # 11
Новачок
Group: Користувачі
Messages: 16
Status: Offline
10. Кальницький Андрій -  X-warTwitch - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця
 
Predator-uaDate: Wednesday, 11.11.2020, 19:19 | Message # 12
Автор сайту
Group: Адміністратори
Messages: 9220
Status: Offline
11. Діма Семененко - 66UA  - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця
 
DenLvivDate: Wednesday, 11.11.2020, 21:36 | Message # 13
Активіст
Group: Користувачі
Messages: 68
Status: Offline
12. Сіянчук Денис - DenLviv -  готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця.
 
MaximStepaDate: Sunday, 15.11.2020, 17:05 | Message # 14
Геймер-ветеран
Group: Користувачі
Messages: 395
Status: Offline
13. Cтепанов Маским -  MaximStepa - готовий активно грати в лізі і зіграти сезон до кінця

Слабким бути легко, але тоді життя втрачає сенс.
 
UA-miracleDate: Monday, 16.11.2020, 13:48 | Message # 15
Геймер-ветеран
Group: Надійні користувачі
Messages: 386
Status: Offline
14. Денис Калинин - miracle_fifa_ua - готов активно играть в лиге и доиграть сезон до конца
 
Турніри » Fifa 21 » Фіфер-ліга 2021. 1 Сезон » Фіфер-ліга. Загальна інформація по сезону » Формат та регламент фіфер-ліги
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: